The Winners

Votul s-a incheiat!

Castigatorul concursului este numarul 4: Andrew Height.

Mai jos aveti numele tuturor participantilor in dreptul numarului povestii pe care au scris-o:

1. Miron Raluca

2. Enya Pete

3. Great Cartoons- Simona Banic

4. Andrew Height

5. Nina

6. Cristian Gheorghe

7. Drawforjoy- Roxana Soare

8. Camelia Enachioiu

9. Adra Tatu

10. Ioana Pamfil

11. Leo

12. Raluca Andrei

14. Alexandru Iosub

15. Jack of Diamonds

Va multumesc tuturor celor care ati participat, citit si votat la acest concurs. Toate povestile au fost interesante si mi-a facut mare placere sa le citesc si sa le gazduiesc la mine pe blog.

Acest concurs a fost totodata si un experiment pentru mine. Alaturi de partile bune, mi-am dat seama si de unele greseli pe care le-am facut ca organizator. De exemplu faptul ca am permis ca povestile sa fie postate in doua limbi: romana si engleza, lucru care a facut dificila citirea lor. Adica, daca vorbitorii de limba romana au putut sa citeasca povestile scrise in engleza, vorbitorii de limba engleza nu au avut cum sa citeasca povestile scrise in limba romana.

Deasemenea am uitat sa postez din prima zi povestea unui concurent, si pentru asta imi cer scuze inca o data. Nu in ultimul rand, sistemul de votare prin poll nu s-a potrivit prea bine acestui tip de concurs. La urmatorul concurs voi posta povestile in aceeasi limba si voi schimba sistemul de vot. Poate va fi prin juriu, printr-un numar de puncte sau note.

Multumesc inca o data tuturor participantilor, si asa cum v-am promis, de Craciun veti vedea povestea lui Andrew ilustrata pe acest blog.

Pentru ca au fost povesti scrise in doua limbi, si a castigat cea scrisa in engleza, voi ilustra si povestea cea mai votata dintre cele scrise in limba romana, adica povestea cu nr. 9- de Adra Tatu

Felicitari!

The poll has closed!

The winner is the story number4 by Andrew Height.

Above on this page, you have the names of all the participants with the number of the story they wrote it.

Thanks to all who participated at the contest, read the stories and voted. All the stories were interesting and it was my pleasure to read and host them on my blog.

This competition was also a experiment for me. Along with the good things, I also noticed some mistakes that I made as an organizer. For example the fact that I allowed the stories to be posted in two languages: Romanian and English, which made them difficult to be read. I mean, if Romanian speakers were able to read stories written in English, English speakers couldn’t read the stories written in Romanian.

Also I forgot to post on the first day, the story of a participant, and for that I apologize once again. Last but not least, the system of voting by poll did not match very well with this type of contest. On the next contest I will post the stories in the same language and I’ll change the voting system. Perhaps it will be by jury, or by a number of points or marks.

Thanks again to all participants, and as I promised, on Christmas you will see Andrew’s story illustrated on this blog.

Because the stories have been written in two languages, and won the one written in English, I will also illustrate the story written in Romanian which got the biggest rating: no 9 by Adra Tatu.

Congratulations!

UPDATE:  Am un mesaj pentru trei autori si anume: Enya, Great Cartoons si Leo care vor trebui sa isi ilustreze singure povestile scrise. Sunt foarte reusite si ar fi o mare  pierdere sa nu fie ilustrate chiar de cele care le-au conceput si care se pricep de minune sa si deseneze. VA URMARESC!


Share on Facebook

Technorati Tags: , , , , ,

20 thoughts on “The Winners

 1. Îl felicit pe câștigător, dar o felicit și pe Enya mea scumpă, pentru talent, creativitate, dar și…curajul de a participa alături de ”oamenii mari”la un stfle de concurs!
  Își va ilustra ea însăși povestirea, pe care eu o consider de departe cea mai bună, normal. tongue
  Dar repet: felicitări câștigătorului.

 2. Felicitari castigatorilor si organizatoarei, a fost super interesant concursul si eu zic ca ai gasit o solutie potrivita pentru problema cu povestile scrise in doua limbi.

 3. Multumesc pentru premiu! Sa mai organizezi, se vede ca oamenii au ravnit mult la premiul asta (inclusiv euhappy
  Felicitari Enya, am fost impresionata sa vad ca autorul este un copil!
  Congratulations Andrew!

 4. Felicitari castigatirului! Mie mi-au placut toate povestile si abia astept sa vad ilustrata de tine povestea lui Andrew si a Adrei.
  Mi-a facut mare placere sa particip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:) :-D :lol: :( :wink: :twisted: :idea: :oops: 8) :d more »