Newspaper

Newspaper for Inspire Me Thursday

newspaper

Some people love to read  other people’s newspapers, though it is the same newspaper like the one they hold in their own hands.

Share

Share on Facebook

Technorati Tags: , , ,

23 thoughts on “Newspaper

  1. Desenezi foarte frumos. Sunt un fan al desenelor tale.
    Iar chestia asta cu cititul ziarelor altuia se intampla frecvent in metrou. Ma surprind chiar si pe mine.happyhappy

  2. Foarte tare! Știi, e același sentiment ca la masă: deși toți au aceeași mâncare în farfurie, la celălalt e întotdeauna mai bună și mai multă happy

  3. @ioana: cred că m-am exprimat eu greșit. Fiecare are farfuria lui. S-a demonstrat științific că dacă două persoane ( numite A și B) are fiecare câte o farfurie cu același fel de mâncare ( farfuria lui A având mâncarea M indice A și farfuria lui B având mâncarea M indice B și deci din punct de vedere culinaro-matematic M indice A = M indice B) întotdeauna lui A i se va părea că M indice B este mai multă și mai bună decât M indice A. Relația este simetrică, adică și lui B i se va părea că M indice A este mai multă și mai bună decât M indice B. Se pare că la următorul zbor al navetei spațiale se va face un experiment prin care se va vedea dacă acest efect este similar și în spațiul cosmic. Voi reveni cu detalii imediat ce le voi cunoaște și eu. Vrei niște must?

  4. În metrou sunt uneori curios să aflu ce cărți se mai citesc, în ultimul timp am observat că se citesc cele din colecția „Adevărul”, adică romane clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:) :-D :lol: :( :wink: :twisted: :idea: :oops: 8) :d more »