Cupcakes

Because the topic for Inspire me Thursday is “Cupcakes”, and I wanted to make something special for my sweetheart but I didn’t have to much time, I created the original “5 Minutes Drawforjoy Cupcake Recipe” :


1.First the ingredients: dough, watermelon, cupcake cases.
cupcakes1

2. Put the dough in the case and leave some empty space in the middle.
cupcakes2

3. Put some watermelon pieces in the middle of the case, and that’s it. Don’t bake the cupcakes  because you’ll lose all the great flavor of the watermelon. Better serve it just like that.
cupcakes3

4. Put a flower on the plate, near your perfect cupcake, when you serve it.
cupcakes4

Share

Share on Facebook

Technorati Tags: , , , , , , ,

28 thoughts on “Cupcakes

 1. Bravo, Roxa
  iti propun sa publici o carte de bucate in varianta funny, ilustrata, bineinteles, de tine… pe deasupra, mai porti si manusi cand gatesti happy happy happy happy

 2. @Cristian,
  Nu ai decat sa iti faci una daca iti e pofta happy Tai un pepene, cumperi coca gata facuta (se gaseste, iti spun sigur) si niste forme. Fie vorma intre noi, poti sa pui si in cesti de cafea daca nu ai forme.

 3. Daca toate retetele tale sunt in stilul asta, cartea ta de retete ar trebui sa se cheme ” Cum sa faci lumea sa moara dupa mancarea ta” , la propriu big grin. Iar vestimentatia de bucatareasa, parca ar fi echipamentul de lucru de la o centrala nucleara.

 4. @Azazelo,
  Ha ha ha ha ha, Cum sa moara, cand e o reteta de lucruri crude sanatoase?
  Auzi, costumul meu de bucatar seamana cu echipamentul de lucru de la centrala nucleara. Eu care ma pricep si la haine. Dupa ce ca sunt bine asortate, mai si comentezi.

 5. N-ai idee ce bune sunt prunele albe…
  Din pacate singurul loc unde eu le-am gasit a fost in gradina bunicilor mei din Ardeal. Bunicul meu adusese prunii din Ungaria. In fiecare vara intreb la piata, dar aici in Bucuresti nu se gasesc sad Sunt dulci si parfumate. Incomparabil mai bune decat orice soi colorat happy

 6. @Andi.
  Gata! Stiu despre ce prune e vorba. Si la bunicii mei erau prune albe din astea. Sunt mari si se coc tarziu. Imi aduc bine aminte.
  Era un vecin care avea un prun alb langa gard. Seara ne duceam si ne serveam pe ascuns.Imi ploua in gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:) :-D :lol: :( :wink: :twisted: :idea: :oops: 8) :d more »