Silence Please!

silence I f you have problems with babies crying and you can’t sleep because of them,  you have one simple solution: just cover your years and eyes.

Sleep tight!

Share

Share on Facebook

Technorati Tags: , , , ,

24 thoughts on “Silence Please!

  1. Bravo, Draw, esti extraordinara! Are o gura…si tu, cu masca impotriva luminii…mai haios nu se putea! Auzi, nu cumva faci…repetitii? Am intrebat si eu!
    O saptamana frumoasa si plina de succese! Felicitari pentru carte!

  2. Roxana, sa o iau incetisor, ca am multe de spus…
    In primul rand : copilasul asta care plange e delicios ! Chel si cu gura mare, cum sa nu-l iubesti ?! Iar zambetul linistit de pe fata mamei imi spune ca metoda functioneaza… tongue

    Apoi : felicitaaaaaari ! Pentru interviu si pentru faptul ca talentul tau a inceput sa fie recunoscut din ce in ce mai mult ! Am citit interviul cu sufletul la gura ! Cel mai mult mi-au placut cuvintele tale despre idei : “Eu am o singura relatie cu ideile: le las libere, sa vina cum vor si cate vor. Eu doar le schitez. Nu fac discriminare intre ele, toate ideile sunt bune oricat de proaste ar fi.”
    Tare bine imi pare ca te-am vazut in carne si oase (inclusiv gropitele ! big grin ) !
    Ma simt onorata ca m-ai nominalizat printre bloggeritele care ti se par tie creative… Conteaza mult pentru mine, mai ales intr-o perioada ca asta, cand ma gandeam daca se merita sa continui sa scriu pe blog. Sa intalnesc oameni ca tine e cel mai intemeiat motiv sa continui.

    Multumesc si felicitari inca o data ! happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:) :-D :lol: :( :wink: :twisted: :idea: :oops: 8) :d more »